loader

Întretinerea sistemului de combustibil

O masina de orice marca are nevoie de ingrijire adecvata si, uneori, un mecanism uzat trebuie inlocuit. Intretinerea sistemului de alimentare cu combustibil, acest serviciu este necesar pentru toti soferii care au grija de masina lor si doresc ca aceasta sa fie mereu in stare de functionare. Nu va recomandam sa amanati repararea masinii pentru o perioada lunga de timp, deoarece defectele vor creste. Pentru a utiliza acest serviciu, va sfatuim sa va inscrieti la serviciul nostru din Chisinau. Managerii nostri va vor putea raspunde la toate intrebarile si va vor insoti pana la eliberarea masinii.

De ce serviciul nostru auto?

  • 1. Echipa noastra este formata doar din specialisti certificati care efectueaza toate lucrarile la un nivel inalt.
  • 2. In service-ul nostru auto folosesc cele mai noi echipamente din Europa in Moldova, fara ajutorul acestuia nu am putea repara masinile dumneavoastra.
  • 3. Oferim o garantie scrisa de pana la 1 an pentru intreaga lista de lucrari.
  • 4. Va informam imediat cat va costa reparatia si in 99% din cazuri acest pret nu se va modifica pana la finalul reparatiei.
  • 5. Acceptam masina in momentul depunerii cererii si intocmim un certificat de acceptare, care precizeaza conditiile de eliberare a masinii.
  • 6. Costul lucrarii este constant si se calculeaza luand in considerare toate costurile.
  • 7. Ai posibilitatea de a plati prin orice metoda care iti este convenabila: numerar sau card.

Serviciul nostru auto este situat in Chisinau, iar clientii nostri se inscriu pentru noi din toata Moldova, deoarece scopul principal al service-ului nostru auto este intretinerea auto de inalta calitate. Apreciem reparatii sau intretinere, deoarece va veti bucura de serviciile noastre, precum si de echipa noastra de profesionisti.

Pentru a comanda serviciul, completati datele dumneavoastra in formularul de pe site-ul nostru web sau sunati la +373 68 694 615. Consultantul nostru va va programa pentru o zi care vi se potriveste.

Servicii din această categorie

Comanda un serviciu
Nume*
Email*
Telefon*
© 20555r16.md Цветы оптом и 101 роза в Кишиневе
Mesajul a fost trimis