Înlocuirea bujiilor incandescente

Comanda un serviciu
Nume*
Email*
Telefon*
sau sunați la numărul

O masina de orice marca are nevoie de ingrijire constanta, iar din cand in cand este necesara inlocuirea unui mecanism uzat. Inlocuirea bujiilor incandescente, acest serviciu este necesar pentru fiecare proprietar de masina care are grija de masina sa si incearca sa o pastreze mereu in stare buna. Nu va recomandam sa amanati intretinerea pentru o perioada lunga de timp, deoarece defectele vor creste doar. Daca aveti nevoie de acest serviciu, va recomandam sa faceti o programare la service-ul nostru auto 20555r16. Consultantii serviciului nostru va vor putea ajuta cu orice intrebare si va vor insoti pana la sfarsitul tuturor lucrarilor.

De ce serviciul nostru in Chisinau?

  • 1. Serviciul nostru angajeaza specialisti certificati care repara masini la cel mai inalt nivel.
  • 2. Doar in service-ul nostru auto folosesc cele mai bune echipamente europene din Moldova, fara ajutorul acestuia nu am putea repara masinile dumneavoastra.
  • 3. Oferim garantie pentru servicii de pana la 1 an pentru intreaga lista de lucrari.
  • 4. Declaram imediat costul reparatiilor si acest pret in 99% din situatii nu va creste pana la terminarea serviciului.
  • 5. Acceptam imediat masina si intocmim un act de acceptare si transfer, in care sunt stabilite conditiile pentru repararea masinii.
  • 6. Costul muncii este constant si se calculeaza luand in considerare toate cheltuielile.
  • 7. Ai posibilitatea de a plati prin orice metoda care iti este convenabila: numerar sau card.

Ne aflam in orasul Chisinau, totusi, clientii nostri vin la noi din toata republica, deoarece sarcina principala a companiei noastre este service auto de inalta calitate. Apreciem foarte mult timpul al clientilor nostri, motiv pentru care vom finaliza toate lucrarile intr-un timp foarte scurt. Veti veni oricum la noi atunci cand aveti nevoie sa reparati sau sa reparati ceva din nou, pentru ca va va placea serviciul nostru rapid, precum si echipa noastra de profesionisti.

Pentru a comanda serviciul, introduceti datele in formularul de pe site-ul 20555r16.md sau sunati la +37368694615. Consultantul nostru va plasa o comanda pentru serviciul pentru dvs.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Înlocuirea bujiilor incandescente 1Înlocuirea bujiilor incandescente 2Înlocuirea bujiilor incandescente 3Înlocuirea bujiilor incandescente 4Înlocuirea bujiilor incandescente 5Înlocuirea bujiilor incandescente 6
Comanda un serviciu
Nume*
Email*
Telefon*
sau sunați la numărul
Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
© 20555r16.md и 101 роза в Кишиневе
Mesajul a fost trimis