Service auto in Chisinau

Bun venit la service-ul auto 20555r16 din Chisinau!

Compania noastra este unul dintre cele mai bune service-uri auto din oras, oferind o gama larga de servicii de reparatii si intretinere tehnica pentru automobile de diferite marci si modele.

Avem o experienta vasta in acest domeniu, ceea ce ne permite sa executam rapid si calitativ orice tip de reparatii auto. In centrul nostru de service utilizam doar echipamente moderne si piese de schimb de inalta calitate, ceea ce garanteaza durabilitatea reparatiilor.

Unul dintre principalele noastre avantaje este faptul ca oferim preturi mult mai mici decat competitorii nostri. Ne straduim sa facem reparatia auto accesibila pentru toata lumea, astfel incat in service-ul nostru puteti obtine ajutor profesional la un pret rezonabil.

Service-ul nostru auto 20555r16 ofera urmatoarele servicii:

  1. Diagnosticarea si repararea motorului
  2. Repararea suspensiei, sistemului de franare, echipamentului electric
  3. Montarea si balancearea rotilor
  4. Inlocuirea materialelor consumabile: ulei, filtre, bujii, placute si discuri de frana, anvelope si alte piese de schimb.

Lucram doar cu profesionisti cu o vasta experienta in acest domeniu. Garantam calitatea lucrarilor efectuate si oferim garantie pentru toate procedurile realizate.

Vreti sa aflati mai multe despre serviciile noastre sau sa va programati pentru repararea automobilului dumneavoastra? Contactati-ne la numarul de telefon afisat pe site-ul nostru. Managerul nostru va raspunde la toate intrebarile dumneavoastra si va va ajuta sa va programati in cel mai convenabil timp pentru dumneavoastra.

Doar la noi veti primi reparatii auto de calitate la un pret accesibil! Lasati o cerere pe site-ul nostru 20555r16.md si vom fi bucurosi sa va ajutam sa va aduceti automobilul intr-o forma excelenta.

 

 

 

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
© 20555r16.md и 101 роза в Кишиневе
Mesajul a fost trimis