loader

Întretinerea sistemului de franare

O masina de orice an de fabricatie necesita intretinere obligatorie si ocazional reparatii. Întretinerea sistemului de franare, acest serviciu este nevoie de toti soferii care au grija de masina lor si doresc ca aceasta sa fie mereu in stare de functionare. Nu va recomandam sa amanati reparatia masinii dumneavoastra pentru o perioada lunga de timp, deoarece defectiunile vor creste doar. Daca aveti nevoie de acest serviciu, va recomandam sa va inscrieti la service auto 20555r16. Specialistii nostri va vor putea raspunde la toate intrebarile si va vor fi alaturi pana la sfarsitul reparatiei.

De ce noi?

  • 1. Echipa noastra este formata numai din profesionisti adevarati care presteaza servicii la cel mai inalt nivel.
  • 2. In serviciul nostru se folosesc cele mai bune echipamente specializate din Moldova, fara ajutorul acestuia nu am putea repara masinile dumneavoastra.
  • 3. Service-ul nostru auto emite o garantie scrisa pe o perioada de pana la 1 an pentru toate tipurile de servicii.
  • 4. Va spunem imediat cat va va costa reparatia, iar in 99% din situatii acest pret nu se va modifica pana la sfarsitul tuturor lucrarilor.
  • 5. Acceptam masina fara intarziere si inregistram actul de acceptare si transfer, care precizeaza conditiile pentru repararea masinii.
  • 6. Costul serviciilor este constant si se calculeaza luand in considerare toate costurile.
  • 7. Exista mai multe moduri de a plati in orice mod convenabil pentru dvs.: numerar sau card.

Ne aflam in Chisinau, dar oameni din toata republica se inscriu la noi, deoarece sarcina principala a serviciului nostru este repararea auto de inalta calitate. Apreciem cu adevarat timpul acordat, asa ca vom finaliza toate lucrarile intr-un timp foarte scurt. Ne veti contacta intr-un fel sau altul, in cazul in care mai aveti nevoie sa reparati sau sa efectuati intretinere, pentru ca va veti iubi serviciul nostru rapid si echipa noastra de profesionisti.

Pentru a comanda serviciul, completati datele din formularul de pe site-ul 20555r16.md sau sunati la +37368694615. Consultantul nostru va plasa o comanda pentru serviciul pentru dvs.

Servicii din această categorie

Comanda un serviciu
Nume*
Email*
Telefon*
© 20555r16.md Цветы оптом и 101 роза в Кишиневе
Mesajul a fost trimis