loader

Întretinerea sistemului de răcire

Fiecare masina are nevoie de ingrijire obligatorie si uneori chiar de eliminarea defectelor. Intretinerea sistemului de racire, acest serviciu este necesar pentru fiecare proprietar de masina care are grija de masina sa si incearca sa o tina in miscare tot timpul. Nu va recomandam sa amanati intretinerea pentru o perioada lunga de timp, deoarece defectele vor creste doar. Daca aveti nevoie de acest serviciu, va recomandam sa vizitati service-ul nostru auto 20555r16. Expertii nostri va vor putea ajuta sa alegeti serviciul potrivit si va vor insoti pana la sfarsitul tuturor lucrarilor.

De ce serviciul nostru auto?

  • 1. Serviciul nostru angajeaza specialisti certificati care efectueaza toate lucrarile la cel mai inalt nivel.
  • 2. Doar noi avem cele mai bune utilaje specializate din Chisinau, fara de care nu am putea repara utilajele dumneavoastra.
  • 3. Service auto 20555r16.md emite garantie scrisa de pana la 1 an pentru toate tipurile de lucrari.
  • 4. Va informam imediat cat va costa reparatia si in 99% din cazuri aceasta cifra nu se va modifica pana la sfarsitul tuturor lucrarilor.
  • 5. Acceptam masina in ziua solicitarii si inregistram actul de acceptare si transfer, in care scriem termenii reparatiei.
  • 6. Costul serviciilor este constant si se calculeaza pe baza tuturor cheltuielilor.
  • 7. Exista mai multe modalitati de a plati in orice mod care vi se potriveste: numerar sau cu card.

Serviciul nostru auto este situat in Chisinau, dar clientii nostri vin la noi din toata Chisinaul, deoarece scopul principal al serviciului nostru este service auto de prima clasa. Apreciem foarte mult sa facem reparatii sau intretinere, pentru ca va veti iubi serviciile si echipa noastra de profesionisti.

Pentru a comanda un serviciu, completati datele dumneavoastra in formularul de pe site sau sunati la +373 68 694 615. Consultantul nostru va va putea raspunde la toate intrebarile.

Servicii din această categorie

Comanda un serviciu
Nume*
Email*
Telefon*
© 20555r16.md Цветы оптом и 101 роза в Кишиневе
Mesajul a fost trimis