loader

Întretinerea sistemului de aer conditionat

O masina de orice marca are nevoie de ingrijire constanta, iar din cand in cand trebuie sa schimbati o piesa uzata. Intretinerea sistemului de aer conditionat, acest serviciu este necesar pentru fiecare proprietar de masina care are grija de masina sa si incearca sa o tina tot timpul in miscare. Expertii nostri nu va sfatuiesc sa amanati service-ul masinii dumneavoastra pentru o perioada lunga de timp, deoarece daunele vor creste doar. Daca aveti nevoie de acest serviciu, va sfatuim sa veniti la service-ul nostru auto din Chisinau. Specialistii nostri va vor putea ajuta sa alegeti serviciul potrivit si va vor fi alaturi pana la eliberarea masinii.

De ce noi?

  • 1. Serviciul nostru angajeaza specialisti certificati care repara masini la cel mai inalt nivel.
  • 2. In serviciul nostru folosesc cele mai bune echipamente europene din Chisinau, fara ajutorul acestuia nu am putea repara masinile dumneavoastra.
  • 3. Service-ul nostru auto emite o garantie scrisa pentru o perioada de pana la 12 luni pentru toate serviciile.
  • 4. Declaram imediat costul serviciului si aceasta suma in 99% din situatii nu se va modifica pana la incheierea serviciului.
  • 5. Acceptam o masina fara intarziere si inregistram un document care specifica conditiile pentru eliberarea unui autoturism.
  • 6. Pretul serviciilor este fix, se calculeaza tinand cont de toate cheltuielile.
  • 7. Exista mai multe modalitati de a plati prin orice metoda convenabila pentru dvs.: numerar sau card.

Serviciul auto este situat in Chisinau, iar clientii service-ului nostru auto ne scriu din toata republica, deoarece sarcina principala a serviciului nostru este reparatiile de inalta calitate. Apreciem reparatii sau intretinere, deoarece va veti bucura de serviciile noastre si de echipa noastra de profesionisti.

Pentru a comanda serviciul, completati datele din formularul de pe site-ul nostru web sau sunati la +373-68-694-615. Consultantul nostru va va putea raspunde la toate intrebarile.

Servicii din această categorie

Comanda un serviciu
Nume*
Email*
Telefon*
© 20555r16.md Цветы оптом и 101 роза в Кишиневе
Mesajul a fost trimis