Curatarea antibacteriana aer conditionat

Comanda un serviciu
Nume*
Email*
Telefon*
sau sunați la numărul

O masina de orice an de fabricatie are nevoie de intretinere constanta si, ocazional, este necesar sa se repare un fel de defectiune. Curatarea antibacteriana aer conditionat, acest serviciu este nevoie de toti soferii care au grija de masina lor si incearca sa o pastreze mereu in stare buna. Nu va recomandam sa amanati reparatia masinii dumneavoastra pentru o perioada lunga de timp, deoarece problemele vor fi doar adaugate. Daca aveti nevoie de acest serviciu, va sfatuim sa va inscrieti la serviciul nostru auto 20555r16. Consultantii nostri va vor putea ajuta cu orice intrebare si va vor fi alaturi pana la eliberarea masinii.

De ce service 20555r16?

  • 1. Echipa noastra este formata numai din profesionisti adevarati care efectueaza toate lucrarile la un nivel inalt.
  • 2. Noi suntem cei care folosim cele mai bune echipamente specializate din Moldova, fara de care nu am putea deservi masinile dumneavoastra.
  • 3. Service auto 20555r16.md emite o garantie scrisa de pana la un an pentru toate tipurile de servicii.
  • 4. Spunem imediat ca costul serviciului si acest pret in 99% din cazuri nu se va schimba pana la sfarsitul tuturor lucrarilor.
  • 5. Acceptam o masina in momentul depunerii cererii si intocmim un certificat de acceptare, in care scriem conditiile pentru repararea masinii.
  • 6. Pretul serviciilor este constant, se calculeaza tinand cont de toate cheltuielile.
  • 7. Puteti plati in orice mod convenabil pentru dvs.: numerar sau cu card.

Serviciul auto este situat in Chisinau, iar clientii nostri vin la noi din toata republica, deoarece sarcina principala a companiei noastre este serviciul de calitate. Apreciem foarte mult sa facem reparatii sau intretinere, pentru ca va veti iubi serviciile si personalul nostru prietenos.

Pentru a comanda un serviciu, completati formularul de pe site-ul nostru web sau sunati la +373 68 694 615. Consultantul nostru va plasa o comanda pentru serviciul pentru dvs.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Curatarea antibacteriana aer conditionat 1Curatarea antibacteriana aer conditionat 2Curatarea antibacteriana aer conditionat 3Curatarea antibacteriana aer conditionat 4Curatarea antibacteriana aer conditionat 5Curatarea antibacteriana aer conditionat 6
Comanda un serviciu
Nume*
Email*
Telefon*
sau sunați la numărul
Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
© 20555r16.md и 101 роза в Кишиневе
Mesajul a fost trimis