Dezinfectarea sistemului de aer conditionat intr-o masina

Comanda un serviciu
Nume*
Email*
Telefon*
sau sunați la numărul

O masina de orice marca are nevoie de intretinere regulata si din cand in cand pentru a repara daune. Dezinfectarea sistemului de aer conditionat dintr-o masina, acest serviciu este solicitat de toti soferii care au grija de masina lor si doresc ca aceasta sa fie mereu in stare buna. Expertii nostri nu va recomanda sa amanati reparatiile necesare pentru o perioada lunga de timp, altfel problemele vor fi doar adaugate. Daca aveti nevoie sa utilizati acest serviciu, va sfatuim sa vizitati service-ul nostru auto din Chisinau. Consultantii serviciului nostru va vor putea ajuta cu orice intrebare si va vor fi alaturi pana la sfarsitul tuturor lucrarilor.

De ce service 20555r16?

  • 1. Serviciul nostru angajeaza profesionisti reali care presteaza servicii la cel mai inalt nivel.
  • 2. Doar noi folosim cele mai noi echipamente din Europa in Chisinau, fara de care nu am putea repara masinile dumneavoastra.
  • 3. Va oferim o garantie pentru servicii de pana la 1 an pentru intreaga lista de servicii.
  • 4. Spunem imediat costul intretinerii si aceasta cifra in 99% din cazuri nu se va modifica pana la sfarsitul serviciului.
  • 5. Acceptam imediat masina si intocmim un document in care sunt stabilite termenele de reparatie auto.
  • 6. Costul lucrarii este constant si se calculeaza pe baza tuturor costurilor.
  • 7. Aveti posibilitatea de a plati in orice mod convenabil pentru dvs.: numerar sau fara numerar.

Ne aflam in Chisinau, iar clientii service-ului nostru auto vin la noi din toata Chisinau, deoarece un obiectiv important al service-ului nostru auto este reparatiile de calitate. Apreciem foarte mult timpul dumneavoastra liber, motiv pentru care vom efectua toate serviciile intr-o perioada scurta. Ne veti contacta cu siguranta daca aveti nevoie sa reparati sau sa efectuati din nou intretinere, deoarece va veti bucura de serviciile noastre placute si de echipa noastra de profesionisti.

Pentru a comanda serviciul, completati datele din formularul de pe site-ul nostru web sau sunati la +373-68-694-615. Consultantul nostru va va rezerva la un moment convenabil.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Dezinfectarea sistemului de aer conditionat intr-o masina 1Dezinfectarea sistemului de aer conditionat intr-o masina 2Dezinfectarea sistemului de aer conditionat intr-o masina 3Dezinfectarea sistemului de aer conditionat intr-o masina 4Dezinfectarea sistemului de aer conditionat intr-o masina 5Dezinfectarea sistemului de aer conditionat intr-o masina 6
Comanda un serviciu
Nume*
Email*
Telefon*
sau sunați la numărul
Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
© 20555r16.md и 101 роза в Кишиневе
Mesajul a fost trimis