Întretinere programată in Chisinau

Comanda un serviciu
Nume*
Email*
Telefon*
sau sunați la numărul

Intretinerea planificata a vehiculului: de ce este necesara?

Planificarea reparatiilor si a intretinerii autovehiculului este o parte integranta a utilizarii acestuia in mod eficient. Intretinerea planificata a masinii nu numai ca prelungeste durata sa de viata, ci si economiseste bani pentru reparatii viitoare.

In general, intretinerea planificata include verificarea si inlocuirea consumabilelor (ulei, filtre, bujii) si diagnosticarea tuturor sistemelor automobilului. Acest lucru ajuta la detectarea problemelor ascunse care pot duce la consecinte grave daca nu sunt remediate la timp.

Cat de des trebuie sa efectuam intretinerea planificata?

Frecventa intretinerii planificate depinde de modelul autovehiculului, varsta acestuia si conditiile de utilizare. De exemplu, pentru vehiculele noi, producatorii recomanda adesea efectuarea intretinerii la fiecare 15.000-20.000 km sau o data pe an.

Daca vehiculul are deja un kilometraj ridicat si a fost supus in mai multe randuri unei intretineri planificate, proprietarul ar trebui sa creasca frecventa acesteia la 10.000-12.000 km. Luati in considerare, de asemenea, conditiile de utilizare ale vehiculului: in conditiile de utilizare urbana, acesta se uzeaza mai repede, deci intensitatea intretinerii trebuie sa fie mai mare.

Unde putem apela pentru efectuarea unei intretineri planificate?

Daca doriti sa va pastrati vehiculul intr-o stare tehnica buna si sa evitati defectiunile neasteptate, va sugeram sa va programati pentru o intretinere planificata in service-ul nostru auto 20555r16.md. Personalul nostru experimentat utilizeaza doar piese si materiale de calitate superioara, precum si cele mai moderne tehnologii de diagnosticare si reparatii ale autovehiculelor.

Inscrieti-va pentru o intretinere planificata astazi pentru a fi sigur de siguranta vehiculului dumneavoastra!

Pentru a comanda serviciul, introduceti datele in formularul de pe site sau sunati la +373 68 694 615. Consultantul nostru va plasa o comanda pentru serviciul pentru dvs.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Întretinere programată 1Întretinere programată 2Întretinere programată 3Întretinere programată 4Întretinere programată 5Întretinere programată 6

Servicii din această categorie

Comanda un serviciu
Nume*
Email*
Telefon*
sau sunați la numărul
Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
© 20555r16.md и 101 роза в Кишиневе
Mesajul a fost trimis