Înlocuirea centurii de aer conditionat auto

Comanda un serviciu
Nume*
Email*
Telefon*
sau sunați la numărul

O masina de orice an de fabricatie necesita intretinere regulata si uneori chiar eliminarea defectelor. Inlocuind cureaua aparatului de aer conditionat auto, acest serviciu este necesar pentru fiecare proprietar de autoturism care are grija de masina sa si doreste ca aceasta sa fie mereu in stare buna. Nu va sfatuim sa amanati repararea unei piese importante pentru o perioada lunga de timp, altfel defectiunile vor creste doar. Pentru a utiliza acest serviciu, va recomandam sa veniti la serviciul nostru din Chisinau. Specialistii serviciului nostru va vor putea raspunde la toate intrebarile si va vor fi alaturi pana la eliberarea masinii.

De ce service 20555r16?

  • 1. Echipa noastra este formata numai din profesionisti adevarati care efectueaza toate lucrarile la cel mai inalt nivel.
  • 2. In service-ul nostru auto avem cele mai bune echipamente specializate din Moldova, fara ajutorul acestuia nu am putea repara masinile dumneavoastra.
  • 3. Oferim o garantie scrisa pe o perioada de 12 luni pentru toate tipurile de servicii.
  • 4. Raportam imediat costul de intretinere si acest pret in 99% din cazuri nu se va modifica pana la sfarsitul tuturor lucrarilor.
  • 5. Acceptam imediat masina si intocmim un act de acceptare si transfer, care precizeaza termenii reparatiei.
  • 6. Pretul serviciilor este fix, se calculeaza pe baza tuturor cheltuielilor.
  • 7. Puteti plati prin orice metoda care vi se potriveste: numerar sau fara numerar.

Ne aflam in Chisinau, dar clientii service-ului nostru auto vin la noi din toata Moldova, deoarece un obiectiv important al serviciului nostru este service-ul auto de prima clasa. Apreciem cu adevarat timpul acordat, asa ca vom face toata munca foarte repede. Cu siguranta veti reveni la noi daca aveti nevoie sa reparati sau sa reparati ceva din nou, pentru ca va veti iubi serviciul nostru rapid si echipa noastra prietenoasa.

Pentru a comanda serviciul, completati formularul de pe site-ul nostru web sau sunati la +37368694615. Consultantul nostru va va programa pentru o zi care vi se potriveste.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Înlocuirea centurii de aer conditionat auto 1Înlocuirea centurii de aer conditionat auto 2Înlocuirea centurii de aer conditionat auto 3Înlocuirea centurii de aer conditionat auto 4Înlocuirea centurii de aer conditionat auto 5Înlocuirea centurii de aer conditionat auto 6
Comanda un serviciu
Nume*
Email*
Telefon*
sau sunați la numărul
Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
© 20555r16.md и 101 роза в Кишиневе
Mesajul a fost trimis