Înlocuirea tubului de combustibil

Comanda un serviciu
Nume*
Email*
Telefon*
sau sunați la numărul

O masina de orice marca are nevoie de intretinere constanta si din cand in cand reparatii. Inlocuirea conductei de combustibil, acest serviciu este necesar pentru fiecare proprietar de masina care are grija de masina sa si doreste ca aceasta sa fie mereu in stare de functionare. Nu va sfatuim sa intarziati repararea unei piese importante pentru o perioada lunga de timp, deoarece daunele vor creste doar. Pentru a utiliza acest serviciu, va sfatuim sa vizitati service-ul auto 20555r16. Expertii nostri va vor putea ajuta cu orice intrebare si va vor insoti pana la sfarsitul reparatiei.

De ce serviciul nostru in Chisinau?

  • 1. Serviciul nostru angajeaza cei mai buni mecanici auto care efectueaza toate lucrarile la un nivel inalt.
  • 2. Doar in service-ul nostru auto folosesc cele mai noi echipamente din Europa in Chisinau, fara ajutorul acestuia nu am putea repara masinile dumneavoastra.
  • 3. Service auto 20555r16.md emite garantie scrisa de pana la 1 an pentru toate tipurile de servicii.
  • 4. Va spunem imediat cat va trebui sa platiti, iar in 99% din situatii aceasta suma nu va creste pana la finalul reparatiei.
  • 5. Acceptam imediat masina si intocmim un document in care scriem conditiile de eliberare a masinii.
  • 6. Costul lucrarii este fix, se calculeaza pe baza tuturor cheltuielilor.
  • 7. Puteti plati prin orice metoda convenabila pentru dvs.: numerar sau card.

Serviciul nostru auto este situat in Chisinau, dar oamenii vin la noi din toata tara, deoarece sarcina principala a service-ului nostru auto este service-ul auto de prima clasa. Apreciem foarte mult reparatia sau intretinerea, pentru ca va veti iubi serviciile si echipa noastra.

Pentru a comanda serviciul, introduceti datele in formularul de pe site sau sunati la +373-68-694-615. Managerul nostru va plasa o comanda pentru serviciul pentru dvs.

Autoservice nostru
Înlocuirea tubului de combustibil 1Înlocuirea tubului de combustibil 2Înlocuirea tubului de combustibil 3Înlocuirea tubului de combustibil 4Înlocuirea tubului de combustibil 5Înlocuirea tubului de combustibil 6
Comanda un serviciu
Nume*
Email*
Telefon*
sau sunați la numărul
© 20555r16.md и 101 роза в Кишиневе
Mesajul a fost trimis